RAWATAN KOMA | AKUPUNTUR MALAYSIA

by Administrator
Laporan Ke Atas Rawatan Rawatan Koma Untuk 24 Hari Oleh Rawatan Perubatan Neuro Malaysia Cina Master Akupunktur Herba
Rawatan Koma Kerosakan Otak Perubatan Neuro Malaysia Cina Master Akupunktur Herba
:: KLIK SINI UNTUK LEBIH BANYAK VIDEO ::

email1

RAWATAN ALTERNATIF

Terdapat lebih dari pesakit Koma ramai yang telah mendapat pemulihan menyeluruh dari rawatan Neuro Akupunktur intensif. Oleh itu, sila bertindak dengan seberapa segera yang mungkin, lebih cepat mereka memulakan perubahan, lebih cepat untuk mendapat pemulihan sepenuhnya.

Semua kes kerosakan otak, kes Koma mempunyai peluang yang baik dengan cara Master Cina Malaysia melalui ubat-ubatan herba. Ramai orang yang telah dirawat dan berharap ramai lagi yang akan menjadi terlalu dan begitu gembira!! Semuanya ini kerana kes kerosakan otak yang diturunkan melalui empat generasi penyelidikan dan amalan yang kini sedang dinaik taraf lanjut oleh Master Cina terkenal didunia untuk pemulihan yang lebih baik.

Master Cina Malaysia mempunyai banyak kes berjaya ke atas semua jenis pesakit kerosakan otak.

Apakah Sawan, Parkinson, autisme, autistik, ADHD, ADD, dan otak koma Kerosakan? – Penyelidikan Oleh rawatan neuro Perubatan Malaysia Cina Master Akupunktur Herba

Apakah epilepsi?

Epilepsi ialah satu penyakit yang ditakrifkan sebagai gangguan yang datang tiba-tiba dan sementara pada otak yang dicirikan oleh kehilangan kesedaran atau otot tic atau sensasi, emosi dan tingkah laku yang tidak normal. Dalam perkataan Akupunktur, penyakit ini dikategorikan sebagai ‘Xian Zheng’ (sindrom epilepsi) dan ‘Dian Xian’ (epilepsi).

Penyakit secara klinikal

  1. Sejarah keluarga, serangan epilepsi dan encephalopathy
  2. Manifestasi klinikal adalah sangat besar.

Mungkin ada mal besar, kekejangan kanak-kanak dan petit mal. Mal Grand dicirikan oleh kehilangan tiba-tiba kesedaran, paksaan penguncupan otot dengan buih-buih di mulut, yang terakhir bagi 1 hingga 5 minit. Pesakit-pesakit itu boleh jatuh ke dalam tidur dan bangun selepas beberapa jam. Petit mal adalah, kehilangan kesedaran secara tiba-tiba dan pendek tanpa aura dan otot tic, koma dengan gangguan pertuturan atau tindakan yang berterusan selama 2 hingga 10 saat. Pesakit-pesakit ini biasanya akan menjadi koma kesedaran cepat.

Jenis-jenis sindrom

1.Epilepsi yang didorong oleh rasa ketakutan

Gejala utama ialah panik tiba-tiba, kekeliruan dan kehilangan kawalan diri, menakutkan dan mungkin penggera dan kegelisahan, menangis dengan ketakutan semasa tidur, kecenderungan untuk kekal di tangan ibu, siram alternatif dan pucat pada bahagian lidah, muka menjadi merah dengan bulu roma putih, tegang dan kadar denyutan nadi meningkat.

2. Epilepsi disebabkan dari pengumpulan ‘strider’ kahak

Gejala utama adalah konvulsi hujung kaki semasa sakit epilepsi, tidak sedarkan diri, sakit kepala dan kecut perut, Koma bersama ‘strider’ dihasilkan oleh kahak dalam tekak, air liur, muka menjadi kuning, bulu pada lidah menjadi tebal dan kadar denyutan nadi meningkat.

3. Epilepsi disebabkan untuk darah stasis

Gejala utama adalah dengan sejarah kecederaan kelahiran atau trauma yang disifatkan sebagai sakit kepala datang tiba-tiba pada satu tempat, muntah sekali-sekala, konvulsi datang tiba-tiba seluruh badan atau setengah badan atau kawasan sekitarnya apabila serangan, lidah menjadi warna ungu gelap, denyutan tidak sekata dan gelap dangkal ungu venule jari indeks.

Rawatan Sawan – Penyelidikan Oleh Rawatan Neuro Perubatan Malaysia Cina Master Akupunktur Herba

Biasanya ia mengambil masa antara 1 hingga 6 bulan untuk pemulihan oleh teori ubat Master Cina. Bagi sesetengah yang mempunyai epilepsi lebih 10 kali sehari atau mempunyai lebih daripada 2 tahun mungkin memerlukan lebih banyak masa.

Soalan Lazim mengenai Akupunktur dan Master China rawatan Herba:

  1. Di mana hendak mencari keberkesanan dan tiada kesan sampingan formula herba semulajadi untuk kanak-kanak autisma?
  2. Adakah anda mencari pusat perubatan herba semula jadi bagi rawatan eczema?